Apartment H  London

Consisting of less than 700 sq ft with only a single window at either end, Mackay + PartnersÂ’ design of Apartment H needed to overcome issues of space and light faced by many architects designing within the city.

To this end the apartment palette is simple and the surfaces are smooth and reflecting. Spanning the entire length of the apartment, a mass of floor to ceiling mirrors create a continuous reflection which expands the interior and reflects light within. The perfect illusion, the mirrors conceal an expanse of cupboards, study, bathroom, and entertainment equipment keeping the apartment visually uncluttered.

 

Client: Gavin Harris + Henrietta Reed
Size: 70 sq m
Date completed: 2005

Architect + Interior Design: Mackay + Partners
Quantity Surveyor: Boyden & Co
Structural Engineer: Fluid Structures
M&E Engineer: Cameron Taylor Brady

  Return to all Work