Vinoteca  London

The site includes the basement, ground and first floor of Beak Street, London. The building was originally built as a warehouse and is of the late Victorian Period. It has since been subdivided into offices with a restaurant on the lower three floors since the late 1960’s.

Mackay + Partners, were invited to carry out minor works to refurbish the basement, ground and first floor, to install a new shopfront including new double glazed sliding windows, pivot door, timber stall riser fascia, pilastars and illuminated signage and to update the HVAC plant at the rear of the building.

 

Client: Vinoteca
Budget: £200,000
Date completed: 2012

Interior Architects: Mackay + Partners
Structural Engineer: Fluid Structures
Acoustic Consultant: Munro Acoustics Limited

  Return to all Work